Szukamy domu dla dziadeczka Biszkopta!

Dziadeczek Biszkopt zaczął chodzić?
Kilka dni temu do schroniska w Cieszynie (woj. śląskie) trafił zaniedbany dziadzio, którego nazwaliśmy Ikar (ale teraz wiemy już, że ma na imię Biszkopt) i dodaliśmy w niedzielnym poście zaginionych psiaków. Niestety nikt się po niego nie zgłosił☹ Nie wiemy czy został potrącony przez samochód, czy był tak osłabiony, ale po przyjeździe nie umiał nawet wstawać. Do zdjęć udało się go wówczas przynieść. Jednak z dnia na dzień coraz bardziej wraca mu siła w łapkach i oto Biszkopt stanął na nogi i dzielnie aczkolwiek jeszcze chwiejnie pokonuje chociaż parę metrów. Już teraz powoli szukamy dla niego domu, gdzie będzie mógł spędzić resztę swojego życia. Domu z ogródkiem, bez schodów i śliskich podłóg. Rodzina, która go przygarnie musi liczyć się z tym, że łapki będą potrzebowały wspomagania suplementami i lekami. Jeżeli ktoś miałby u siebie miejsce dla tego dziadeczka baaaardzo prosimy o kontakt z Fundacją, tel. 782 717 771 (jeżeli nie odbieramy prosimy o sms z imieniem pieska, oddzwonimy).

Wesprzyj działalność Fundacji!

Wspieram co miesiąc:

Wspieram / Siepomaga

Wspieram jednorazowo. Wybierz kwotę wsparcia: