Tosia

sterylizacja: tak

szczepienia: tak

stan zdrowia: dobry

krótka historia: trzy lata spędzone w schronisku...szara myszka nikomu nierzucająca się w oczy. Nikt nie zwrócił uwagi na nieśmiałe machanie ogonkiem zza krat...Bezproblemowa, bezkonfliktowa...Do schroniska trafiła nie mając dobrych doświadczeń z człowiekiem. Dopiero tam się nauczyła, że człowiek da jeść i pogłaszcze. Przywiązała się do pracownika i w domu tymczasowym na początku tęskniła.

opis charakteru: spokojna, bezproblemowa. Trochę boi się obcych. Nie za bardzo rozumie co to chodzenie na smyczy, ale dzielnie chodzi. Do opiekunki przekonała się szybko, ale potrzebuje paru dni na nowym miejscu, żeby poczuć się bezpiecznie. Najlepiej czuje się z innym zgodnym psiakiem, kolega pokazał jej wszystkie ,,spady,, w nowym domu, biegają sobie z domu do ogrodu, podczas sesji zdjęciowej podejrzewała, że może się coś niedobrego kroić, bo fotograf to ,,obcy,, Kładła uszka po sobie i czaiła się "na wszelki wypadek".

idealny dom: dom z ogrodem

dzieci: starsze

kot: tak

psy: tak