Tosia

sterylizacja: tak

szczepienia: jeszcze nie

stan zdrowia: bardzo dobry

krótka historia: Tosia wraz z 8 innymi kotami została odłowiona w akcji sterylizacji w Cieszynie. Bezdomna, ale dokarmiana przez dobrego człowieka. Wraz z siostrą została w DT. Od małego wiedziały, że jest tylko jeden dobry człowiek na ziemi, który wystawia w ogrodzie miseczkę z jedzeniem. Reszta ich osiedlowych towarzyszy została wypuszczona, były zbyt dzikie na adopcję. Siostra Tosi jest już w nowym stałym domu, a Tosia czeka...

opis charakteru: Tosia powoli się uczy dotyku, pieszczot, pozwala się wziąć na kolana, sama jednak jeszcze nie przychodzi się przytulać. Była zawsze samodzielna i od małego dzielna. Pięknie korzysta z kuwety, nie grymasi, ładnie się zaokrągla. U weterynarza jest grzeczna. Z dawnej przerażonej, zakleszczonej dziczki już niewiele zostało.

idealny dom: wychodzący po pewnym czasie

dzieci: tak

koty: tak

psy: tak