Rozlicz z nami PIT za 2017 rok !

Aktualności » Rozlicz z nami PIT za 2017 rok !

2017-12-30 14:10

Szanowni przyjaciele zwierząt

W tym roku po raz pierwszy uruchomiliśmy dla Was program do roliczania PIT. Teraz każdy może się rozliczyć w domowym zaciszu, wybierając opcję najwygodniejszą - rozliczenie online lub pobranie na swój komputer druku PIT. Każda osoba rozliczająca się z nami wesprze podopiecznych fundacji swoim 1% podatku. Bardzo serdecznie zachęcamy do wsparcia naszych działań w ten sposób, to nic nie kosztuje, a dla nas to ogromna pomoc!

Jak to zrobić? Po twarciu strony startowej fundacji pojawia się okienko z programem do rozliczania PIT. Są tam dostępne dwie ikonki: "pobierz program" lub "wypełnij online". klikamy na wybraną wersję i do dzieła:-) Można też kliknąć na ikonę 1% widoczną w prawym górnym rogu strony, która przeniesie nas do zakładki, gdzie także znajdują się ikony programu do rozliczenia PIT.

Polecamy i życzymy powodzenia w szybkim i bezproblemowym rozliczeniu się za 2017 rok!