Margo

sierść: krótkowłosa

umaszczenie: czarno-biała

sterylizacja/kastracja: tak

stan zdrowia: po leczeniu, zdrowa
szczepienia: jeszcze nie

opis charakteru: Kotka, gdy trafiła pod naszą opiekę była bardzo zaniedbana, wychudzona, i miała wiele zadrapań na skórze. Wiemy, że razem z sześcioma innymi kotami (prawdopodobnie jej dziećmi) mieszkała w domu, gdzie kotami nikt się nie zajmował. Część z nich była półdzika, a Margo jako jedyna była oswojona, lecz trochę bojaźliwa. Kotka jest jeszcze trochę nieufna, ale już daje się drapać za uchem i głaskać, jeżeli ktoś poświęci jej więcej czasu szybko nabierze zaufania. Cieszy się na widok człowieka. Korzysta z kuwety, nie bałagani.

dom: niewychodzący lub wychodzący

dzieci: tak

koty: tak

psy:  tak