Lola i Wajka

Nasi podopieczni » Koty » Lola i Wajka

imię: Lola i Wajka
płeć: kotki
wiek: około 5 miesięcy (stan na 10.02.1016)
rasa: europejska
sierść: krótkowłose
umaszczenie: pręgowane brąz z czarnym
sterylizacja: tak
szczepienie: tak
stan zdrowia: bardzo dobry
krótka historia: kotki dokarmiane były na targowisku  miejskim, miały kontakt z człowiekiem, zadbane, były dobrze odkarmione, nie mogły tam jednak zostać.
opis charakteru: kotki prychają, ale nie drapią, źle znoszą pobyt w kenelu. Nie chcą jeszcze pozwolić sie przytulać, ale nie atakują, siedzą cichutko, przy podawaniu jedzenia od razu podchodzą do ręki i miseczki, marzą o łapaniu myszy i dobrym domu.
idealny dom: dom z ogrodem, wypuszczanie po miesiącu zadomowienia,
dzieci: nie
koty: tak
psy: siedząc w kenelu nie reagują na psy, utrzymują dystans