Lido

sterylizacja/kastracja: tak
stan zdrowia: zdrowy
szczepienia: tak

opis: Lido jest kotem spokojnym, zrównoważonym, i bardzo lgnącym do ludzi. Chętnie siedzi na kolanach, czasami zaczepia łapką, aby zwrócono na niego uwagę i się nim zajęto. Głaskany i drapany cudownie mruczy i się łasi. Był kotem domowym, utrzymuje czystość i jest bardzo grzeczny.

dom: idealny towarzysz dla osoby lub osób starszych, preferowany dom gdzie panuje spokój.

dzieci:tak
koty: tak
psy: toleruje, ale nie przepada
inne: dom z ogrodem, dla ludzi, którzy poświęcą mu czas, zapewnią długie spacery i dużo rozrywki.

obecnie przebywa: dom tymczasowy

kontakt w sprawie adopcji: Dominik: tel. 518 466 007, ashaski@gmail.com