Kupując w sklepach internetowych możesz pomóc!

Aktualności » Kupując w sklepach internetowych możesz pomóc!

2018-01-10 19:59

Nasi drodzy przyjaciele!

Od teraz robiąc zakupy przez internet możecie pomóc naszym podopiecznym poprzez portal https://fanimani.pl/fundacjalepszyswiat/ Polega to na tym, iż część kwoty Waszych zakupów sklep internetowy przekazuje dla wybranej przez Was organizacji.

Jak to zrobić? Należy zarejestrować się, tj. zainstalowac na Waszej przeglądarce internetowej przypominajkę - wtedy gdy wejdziecie na stronę sklepu, ktory współpracuje z fanimani.pl automatycznie poinformują Was, że możesz wspomóc fundację. To bardzo proste, zaledwie kilka kroków, zajmuje najwyżej pięć minut i odtąd już zawsze będziecie mogli pomagać nie wydając na to żadnych dodatkowych pieniędzy:-) https://www.youtube.com/watch?v=QcslGBODZns

Zachecamy gorąco, Was to nic nie kosztuje, nam pomoże, a w programie jest ponad 800 różnych sklepów!

Aby się zarejestrować kliknij w banner poniżej:-)