Kocięta

Nasi podopieczni » Koty » Kocięta

płeć: trzy kotki, dwa koty
wiek: ok. 4 miesięcy (na dzień 15.06.2017)
rasa: europejska
sierść: krótkowłose
umaszczenie: trzy kotki (rudo-biała, dwie mniejsze od pozostałych tricolorki) oraz dwa koty biało-czarne
sterylizacja/kastracja: nie. Obowiązkowa do przeprowadzenia przez właściciela w późniejszym terminie
stan zdrowia: bardzo dobry, odrobaczone, odpchlone, odświerzbione. Jednej kotce tricolorce zostało usunięte oczko ze względu na uszkodzenie gałki ocznej.
opis charakteru: jak to kocięta, wszędobylskie, odważne, ciekawskie. Małe rozrabiaki, szczególnie kocurek biało-czarny oraz kotka biało-ruda. Drugi kot czarno-biały oraz dwie tricolorki są spokojniejsze. Wszystkie garną do człowieka i szukają sposobów, aby zwrócić swoją uwagę. Takie małe przylepy. :) Uwielbiają pieszczoty. Korzystają z kuwety.
idealny dom: wychodzący lub niewychodzący
dzieci: tak
koty: tak
psy: tak
inne: (...)
 obecnie przebywają: dom tymczasowy w Cieszynie
kontakt w sprawie adopcji: Sylwia 605 474 677, sylwia700@onet.eu lub Klaudia 664 988 487, klaudik.b@wp.pl

Nowych właścicieli będą obowiązywały umowy adopcyjne, wizyty przed i poadopcyjne oraz obowiązkowa kastracja / sterylizacja.