Kocięta z Brożka do adopcji

Podopieczni » Koty » Kocięta z Brożka do adopcji

płeć: kot rudo-biały, kot biały w łatki, kotka szara pręgowana
wiek: ok. 3 miesiące (na dzień 14.06.2017)
rasa: europejska
sierść: krótkowłosa
sterylizacja/kastracja: obowiązkowa do przeprowadzenia przez właściciela w późniejszym terminie
stan zdrowia: bardzo dobry, odrobaczone, odpchlone, odświerzbione
krótka historia: znalezione w Cieszynie.
opis charakteru: najbardziej kontaktowy jest biały kot w łatki. Rudo-biały oraz szara pręgowana kotka są nieufne, przestraszone, lecz po bliższym kontakcie z człowiekiem nabierają stopniowo zaufania. Mimo iż kocia ciekawość przezwycięża, to jednak trzymają dystans. Potrzebują kontaktu z człowiekiem i socjalizacji. Potrafią korzystać z kuwetki.
idealny dom: wychodzący lub niewychodzący
dzieci: tak
koty: tak
psy:  nie sprawdzono
inne: (...)
obecnie przebywają: dom tymczasowy w Cieszynie
kontakt w sprawie adopcji: Sylwia 605 474 677, sylwia700@onet.eu lub Klaudia 664 988 487, klaudik.b@wp.pl

Nowego właściciela będzie obowiązywała umowa adopcyjna, wizyta przed i poadopcyjna oraz obowiązkowa sterylizacja/kastracja.