Kocie dzieciaczki do adopcji

Podopieczni » Koty » Kocie dzieciaczki do adopcji

płeć: biało-czarny kot, czarno-biała kotka, szary pręgowany kot, czarny kot.
wiek: ok. 2 miesiące (na dzień 17.06.2017)
rasa: europejska
sierść: krótkowłosa
sterylizacja/kastracja: obowiązkowa do przeprowadzenia przez właściciela w późniejszym terminie
stan zdrowia: bardzo dobry, odrobaczone, odpchlone, odświerzbione
krótka historia: znalezione w Zebrzydowicach.
opis charakteru: żywiołowe, ciekawskie, lgną do człowieka, uwielbiają pieszczoty. ;) Potrafią korzystać z kuwety.
idealny dom: wychodzący lub niewychodzący
dzieci: tak
koty: tak
psy: tak
inne: (...)
obecnie przebywają: dom tymczasowy w Cieszynie
kontakt w sprawie adopcji: Sylwia 605 474 677, sylwia700@onet.eu lub Klaudia 664 988 487, klaudik.b@wp.pl

Nowego właściciela będzie obowiązywała umowa adopcyjna, wizyta przed i poadopcyjna oraz obowiązkowa sterylizacja/kastracja.