Kociaki z Pogwizdowa

Podopieczni » Koty » Kociaki z Pogwizdowa

płeć: trzy kotki
wiek: ok. 2,5 miesiąca (na dzień 14.09.2017)
rasa: europejska
sierść: krótkowłosa
umaszczenie: szara pręgowana oraz dwie kotki szare pręgowane z białym
sterylizacja: obowiązkowa do przeprowadzenia przez właściciela w późniejszym terminie
stan zdrowia: bardzo dobry, odpchlone, odrobaczone.
krótka historia: znalezione w Pogwizdowie.
opis charakteru: ciekawskie i pełne energii. Za piłeczką są zwariowane. :) Potrafią korzystać z kuwetki.
idealny dom: wychodzący lub niewychodzący
dzieci: tak
koty: tak
psy: tak
inne: (...)
obecnie przebywają: dom tymczasowy w Cieszynie
kontakt w sprawie adopcji:
Karina 662 151 885
Sylwia 605 474 677, sylwia700@onet.eu
Klaudia 664 988 487, klaudik.b@wp.pl

Nowego właściciela będzie obowiązywała umowa adopcyjna, wizyta przed i poadopcyjna oraz obowiązkowa sterylizacja.