Kalendarze 2018 z psiakami i kotami!

Aktualności » Kalendarze 2018 z psiakami i kotami!

2017-12-05 21:40

Uwaga! Już wkrótce do kupienia będą fundacyjne cegiełki – kalendarze!

W tym roku przygotowaliśmy coś specjalnego i dla kociarzy i dla psiarzy!:-) Do wyboru będą dwa rodzaje: kalendarz z naszymi kocimi i psimi podopiecznymi. Projekty kalendarzy zostały wykonane przez jedną z naszych wolontariuszek, a ich bohaterowie to nasi czworonożni przyjaciele szukający swoich domów i rodzin.

Nie mamy jeszcze ustalonej ostatecznej ceny sprzedaży cegiełek. Pilnie szukamy firm – darczyńców, którzy wspomogą nas w druku, w zamian za umieszczenie informacji w formie logo firmy o wsparciu dla fundacji. Jeżeli ktoś zechciałby pomóc prosimy o kontakt 782 717 771, biuro@fundacjalepszyswiat.pl

Premiera kalendarzy jeszcze przed świętami! Jeżeli już teraz ktoś zechciałby zamówić kalendarzową cegiełkę zapraszamy poprzez adres e-mail do rezerwacji, cena na pewno nie przekroczy 30 złotych za 1 cegiełkę.