Ibis

Podopieczni » Koty » Ibis

imię: Ibis
płeć: kot
wiek: ok. 3 lat (na dzień 1.05.2017)
rasa: europejska
sierść: krótkowłosy
umaszczenie: bury pręgowany, biały krawat
kastracja: tak
szczepienia: tak
stan zdrowia: bardzo dobry
opis charakteru: spokojny, ufny, kontaktowy, uwielbia być głaskany. Przyjazny w stosunku do kotów. Już nie może się doczekać, kiedy pojedzie do swojego wyczekiwanego domu na całe kocie życie.
idealny dom: wychodzący lub niewychodzący
dzieci: tak
koty: tak
psy: nie sprawdzono
inne: (...)
 obecnie przebywa: dom tymczasowy w Cieszynie
kontakt w sprawie adopcji: Sylwia 605 474 677, sylwia700@onet.eu lub Klaudia 664 988 487, klaudik.b@wp.pl

Nowego właściciela będzie obowiązywała umowa adopcyjna, wizyta przed i poadopcyjna.