Gacuś i Marzanka

Nasi podopieczni » Koty » Gacuś i Marzanka

imię: Gacuś i Marzanka (razem lub osobno)
płeć: kotka i kocurek
wiek: 1,5 roku
rasa: europejska
sierść: krótka
umaszczenie: kotka szara pręgowana, kocurek biało - czarny
sterylizacja: tak
szczepienia: nie
stan zdrowia: bardzo dobry
krótka historia:  koteczka i kocurek najprawdopodobniej zostali przez kogoś wyrzuceni, długo dobrzy ludzie dokarmiali je przy jednej z głównych cieszyńskich dróg, w końcu zlitowała się nad nimi dobra duszyczka i zabrała do siebie.
opis charakteru: kociaki można zaadoptować osobno, nie są rodzeństwem, kocurek jest bardzo towarzyski, korzysta z kuwety, uwielbia towarzystwo człowieka, koteczka jest grzeczna i spokojna. Może być super przytulasem, ale trzeba jeszcze nad nią popracować. Kicia dobrze czuje się w bloku, kuwetuje, jest czysta i nie sprawia żadnych problemów.

idealny dom: dom wychodzący lub niewychodzący
dzieci: tak
koty:  tak
psy: tak