Borys

Podopieczni » Koty » Borys

imię: Borys
płeć: kot
wiek: ok. 2,5 miesiąca (na dzień 21.07.2017)
rasa: europejska
sierść: krótkowłosy
umaszczenie: biało-czarny
kastracja: obowiązkowa do przeprowadzenia przez właściciela w późniejszym terminie
stan zdrowia: odrobaczony, odpchlony
krótka historia: znaleziony w Cieszynie wraz z innymi kotami na ul. Orzeszkowej.
opis charakteru: boi się jakichś gwałtownych ruchów i jest wystraszony, ale tak jak w przypadku innych strachliwych kociąt, odrobina czasu, uwagi i socjalizacji i będzie wszystko w porządku.
idealny dom: wychodzący lub niewychodzący
dzieci: tak
koty: tak
psy: tak
inne: (...)
obecnie przebywa: dom tymczasowy w Cieszynie
kontakt w sprawie adopcji:
Karina 662 151 885,
Sylwia 605 474 677, sylwia700@onet.eu
Klaudia 664 988 487, klaudik.b@wp.pl

Nowego właściciela będzie obowiązywała umowa adopcyjna, wizyta przed i poadopcyjna oraz obowiązkowa kastracja.