Borek i Boreczka

Nasi podopieczni » Koty » Borek i Boreczka

imię: Borek i Boreczka

płeć: kotek i kotka

wiek: ok. 3 tygodnie (na dzień 23.05.2016)

rasa: europejska

sierść: krótka

umaszczenie:  czarne

kastracja: obowiązkowa do przeprowadzenia przez właściciela/na jego koszt/w późniejszym terminie

szczepienia: jeszcze nie

stan zdrowia: bardzo dobry

krótka historia: z mamą Muminką przygarnięte chwilowo przez sąsiadów z opuszczonej posesji na której koczowały, były dokarmiane. Zabrane pod opiekę fundacji ze względu na to, że dobry człowiek, który się nimi zajął ma już swoje koty i nie może trzymać więcej zwierzaków

opis charakteru: kocięta jak to kocięta, wszędobylskie, odważne, zadowolone z życia.

idealny dom: wychodzący lub niewychodzący

dzieci: tak

koty: tak